Oferujemy Państwu usługi dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji, także w miejscowości Skoki.
Deratyzacja jest to zwalczanie gryzoni, czyli np. myszy i szczurów. Usługi deratyzacji wykonujemy najlepszymi trutkami zawierającymi substancje przywabiające oraz mumifikujące padłe gryzonie. Dzięki czemu nie wydzielają one przykrego zapachu. Jednorazowa dawka trutki wystarcza do uśmiercenia gryzonia.
Dezynsekcja jest to zwalczanie owadów. Wymienić tu przede wszystkim można: osy, szerszenie, mrówki (usuwamy gniazda), karaluchy(karaczany, prusaki),rybiki cukrowe, pchły, szkodniki magazynowe. Zwalczamy także wszelkie inne insekty.Preparaty stosowane przez nas posiadają karty charakterystyki oraz pozwolenia Ministra Zdrowia.
Nasza ekipa DDD legitymuje się wieloletnim doświadczeniem oraz specjalistycznymi szkoleniami z zakresu: ochrony obiektów przed szkodnikami, systemu HACCP, GMP, GHP, biologii owadów, dezynfekcji, dezynsekcji, deratyzacji.
Ubojnie, masarnie, bary, restauracje, puby, szkoły, przedszkola, piekarnie, cukiernie, gorzelnie, browary, stacje benzynowe, hurtownie spożywcze - to wszystko obiekty w których stosowany jest system HACCP w mieście Skoki.
Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja w branży spożywczej, mięsnej i gastronomicznej, gdzie ma zastosowanie HACCP, realizowana jest za pomocą systemu ochrony przed szkodnikami.
603 680 284 lub 67 214 17 14 Jerzy Spychała
Jesteśmy członkiem Polskiego Stowarzyszenia Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji, które niesutannie prowadzi działalność szkoleniową w zakresie DDD. Szkolenia, które ukończyliśmy zapewniają nam merytoryczną podstawę, do świadczenia usług najwyższej jakości.
Specjalistyczny Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji Jerzy Spychała świadczy usługi DDD od 1988r. Zdobyte doświadczenie zawodowe pozwala nam stawić czoła nawet najcięższym zadaniom w zwalczaniu szkodników i w zabezpieczaniu obiektów.
Według Integrated Pest Management (IPM) należy stosować zintegrowany system zabezpieczenia obieków przed szkodnikami. System ten zakłada, że nie należy skupiać się tylko na zwalczaniu szkodników, ale przywiązuje też ogromną rolę do profilaktyki.
Skrót HACCP rozwija się do Hazard Analysis and Critical Control Point System. Zgodnie z tym systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności, każda firma powinna systematycznie analizować, oceniać i zapobiegać zagrożeniom fizycznym, chemicznym i biologicznym w wytwarzanej żywności.
deratyzacja Skoki, firma DDD, odszczurzanie w Skokie, usługi DDD, dezynsekcja, dezynfekcja, monitoring szkodników, lampy owadobójcze, chwytacze gryzoni, detektory owadów, program ochrony(zabezpieczenia) przed szkodnikami Skoki.